Το Σάββατο ο ΚΑΟΔ κατάφερε και κέρδισε τον Αστέρα σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε πολύ σασπένς με την ομάδα μας τελικά να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 56-50. Μετά το τέλος του αγώνα ο Προπονητής την ομάδας Νίκος Γρηγοριάδης και ο MVP της αναμέτρησης Τάσος Χαρισμίδης που σημείωσε 20 πόντους, δήλωσαν :


Νίκος Γρηγοριάδης (Προπονητής ΚΑΟΔ)

Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στην άμυνα, αυτή είναι η δικιά μας Φιλοσοφία να είμαστε πολύ καλοί άμυνα. Δεν ημασταν πολύ καλοί στην επίθεση ,ήμασταν λίγο σφιχτοι , είχαμε πρόβλημα στα σουτ αλλά κυρίως στα τρίποντα. Παίκτες μας που έχουν το σούτ σήμερα δεν σουτάρανε καλά για αυτό το σκόρ ήταν τόσο χαμηλό. Κρατάμε όμως την νίκη ώστε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται σε αυτόν το πρώτα γύρο, γιατί έχει και άλλες φάσεις το πρωτάθλημα και πρέπει να ήμαστε έτοιμη εκείνη την περίοδο. Ευχαριστούμε πολύ τον Κόσμο που μας βοήθησε, συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί προσπαθεί να παίξει καλό μπάσκετ, συγχαρητήρια και στον Αστέρα.


Τάσος Χαρισμίδης (Παίκτης ΚΑΟΔ)


Η ομάδα κέρδισε για ένα ακόμα παιχνίδι, δύσκολο παιχνίδι, καλή ομάδα ο Αστέρας, συνεχίζουμε τώρα να δούμε που θα βγάλει όλο αυτό, γιατί το σύστημα των πλεϊ οφ και είναι τέτοιο που οι ομάδες πρέπει να κάνουν διαχείριση των δυνάμεων τους. Είναι μεγάλο πρωτάθλημα, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, καλή ομάδα ο Αστέρας, υγεία να έχουμε γιατί αμα δεν έχεις υγεία δυσκολεύουν τα πράγματα πολύ.