ΚΑΟΔραμας –ΔΟΞΑΤΟ 94-42
Εύκολο απόγευμα για τους Πράσινους
Εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα μας το Σάββατο με αντίπαλο το Δοξάτο, χτίζοντας διαφορά από την πρώτη κιόλας περίοδο. Οι παίκτες του Νίκου Γρηγοριάδη δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους αντιπάλους και έφτασες σε μια άνετη νίκη. Οι Πράσινοι χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίκτες με τον προπονητή της ομάδας να έχει την ευκαιρία στο δεύτερο μέρος να δοκιμάζει παίκτες και νέα σχήματα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΚΑΟΔ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, με μόνο στόχο να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς. Έτσι οι Πράσινοί κατάφεραν με πατημένο γκάζι να πάρουν μια διαφορά 25 πόντων από την πρώτη κιόλας περίοδο (34-9). Στην δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σημειώνοντας 13 πόντους ενώ δέχτηκαν μόλις 23, με το ημίχρονο να κλείνει 57-22 με τον ΚΑΟΔ να κυριαρχεί και σε αυτή .

Στην επανάληψη οι Πράσινοι έκαναν πολλές αλλαγές ώστε να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Στην Τρίτη περίοδο πέτυχαν 27 παίζοντας ωραίο και θεαματικό μπάσκετ και να κλείνει 84-35. Στην τέταρτη περίοδο ο ΚΑΟΔ έριξε λίγο τον ρυθμό του σεβόμενη τον αντίπαλο και πέτυχε μόλις δέκα πόντους με το 94-42 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Δεκάλεπτα : 34-9/57-22/84-35/94-42
ΚΑΟΔ: Γαϊτανιδης Ε Γαϊτανιδης Β 8 Χαρισμιδη 8(2) Θεοδωρίδης 2 Ροξενος Γρηγορίου 2 Καρατσομπανη 15(1) Αμπελακιωτη 11(2) Σαββογλου 7 Κουταλιδης 10 Μελιαδης 12(2) Λαζαρίδης 17(2)
Δοξάτο: Ποιμενίδης 5(1), Αθανασιάδης 2, Πορφιριάδης 10, Βιδάκης 3(1), Αραβίδης 15 (1), Γετερίδης 4, Ευθυμιάδης 3(1), Κοπαράνης, Μπαρμπουτέλης .

Δηλώσεις πρωταγωνιστών :
Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Λαζαρίδης και ο Κωνσταντίνος Μελιάδης δήλωσαν :
Κώστας Λαζαρίδης(ΚΑΟΔ): Η διάφορα δυναμικότητας ήταν αρκετά μεγάλη όπως φαίνεται και απο το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δυο ομάδων. Το σημαντικό είναι οτι πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες της ομάδας μου και έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Κρατάμε το 10-0 και συνεχίζουμε δυνατά στο πρωτάθλημα ,παιχνίδι με παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε τον ΚΑΟΔ εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Κωνσταντίνος Μελιάδης (ΚΑΟΔ): Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση , ήταν μια ευκαιρία να δοκιμάσει ο coach σχήματα και παίκτες . Όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής δίνοντας το 100% και η ομάδα συνεχίζει να προετοιμάζεται για τα δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια, έχουμε πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε δυνατοί. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα γιατί φέτος γίνεται μια καλή δουλειά απ’ όλους στην ομάδα.