Ο Κ.Α.Ο. Δράμας ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Στυλιανό Ιωαννίδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του υπεύθυνου εκγύμνασης και πρόληψης – αποκατάστασης τραυματισμών του ανδρικού τμήματος για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο Στυλιανός Ιωαννίδης γεννήθηκε το 1995 στη Δράμα και είναι πτυχιούχος γυμναστής, απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα την πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών. Έχει εργαστεί ως προσωπικός προπονητής αθλητών σε γυμναστήρια στην Κομοτηνή και στη Δράμα. Τη περίοδο 2017-2018 εργάστηκε ως γυμναστής στην αντρική ομάδα της Δόξας Δράμας η οποία αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία (Football league). Ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και πλέον είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε τα εξής:

«Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή κ. Νίκο Γρηγοριάδη και τη διοίκηση του Κ.Α.Ο.Δ. για την πρόταση να αναλάβω την ευθύνη της εκγύμνασης της ανδρικής ομάδας η οποία θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σύλλογο και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με σοβαρότητα και ευθύνη στις απαιτήσεις του. Σκοπός μου είναι να βελτιώσω στο μέγιστο δυνατό τη φυσική κατάσταση των αθλητών μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα τραυματισμών.

Οι αθλητές έχουν όρεξη για δουλειά και πάθος για την ομάδα στοιχεία απαραίτητα για την βελτίωση και την εξέλιξη τους. Τέλος πιστεύω ότι η άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ παικτών, προπονητών και διοίκησης θα βοηθήσει την ομάδα στο να πετύχει τους στόχους της».