Το Σάββατο στις 17:00 η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τους Τιτάνες στο κλείσιμο του πρώτου γύρου εκεί που ο ΚΑΟΔ έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο Νίκος Γρηγοριάδης στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν μπορεί να υπολογίζει στον μόνιμο απόντα Άγγελο Καραϊσκάκη, ενώ επιστρέφει ο Μάκης Γαϊτανίδης που είχε θλάση στους κοιλιακούς και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το παιχνίδι αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη σοβαρότητα από όλους στην ομάδα καθώς οι Πράσινοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Τιτάνες είναι καλή ομάδα και έχουν ποιοτικούς παίκτες.
Ο ΚΑΟΔ θέλει να τελειώσει με νίκη το 2019 ώστε την νέα χρονιά να γυρίσει καλύτερος και να πετύχει τον στόχο για άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία.
Για το παιχνίδι του Σαββάτου ο παίκτης του ΚΑΟΔ Γιώργος Θεοδωρίδης δήλωσε :

Είναι ένα τοπικό ντέρμπι μέσω του οποίου η ομάδα μας με το θετικό αποτέλεσμα θα συνεχίσει πρώτον να διευρύνει το αήττητο σερί της και δεύτερον θα προσθέσει μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην επόμενη κατηγορία..Σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο μας περιμένουμε τον δραμινο κόσμο να έρθει και να απολαύσει τον αγώνα ανάμεσα σε 2 ομάδες της πόλης μας!